26 Νοε 2018

Αντώνης Σίμος: «Απάντηση περί παραιτήσεως στην απαίτηση των τριών (3) πρώην υποψηφίων της ΑΚΙΣ με τις εκλογές του 2014»

Σχετικά με την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί απαίτησης παραίτησης του επικεφαλής της ΑΚΙΣ, ενημερώνουμε τους φίλους της ΑΚΙΣ και τα μέλη της διαδικτυακής μας ομάδας, αλλά και όλους τους συνδημότες μας, ότι ο ένας εκ των τριών αιτούντων την παραίτηση, ο δημοσιογράφος κ. Γαρυφάλλου Γεώργιος, που επιμένει να αναρτά και την απαίτηση παραίτησης στο διαδίκτυο, έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ΑΚΙΣ, ήδη από το 2014. Συνεπώς απολύτως τίποτα δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί ή να αιτείται.

Στους άλλους δύο πρώην υποψήφιους της ΑΚΙΣ, με τις εκλογές του 2014, που υποτίθεται ότι και αυτοί συνυπογράφουν την υπόψη απαίτηση, στους κ. Βέττα Ιωάννη και κ. Ζαχαράκη Κυριάκο, το μόνο που μπορούμε να τους πούμε, εντελώς φιλικά αυτή τη στιγμή, είναι ένα θερμό ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους και ότι είναι ελεύθεροι να πάνε να συνεχίσουν όπου θέλουν την πολιτικής τους καριέρα, σε όποιο κόμμα και σε όποιον συνδυασμό δημοτικό ή περιφερειακό αυτοί επιθυμούν.

Επίσης, προτείνουμε και στους τρεις πρώην συνεργάτες μας, να διαβάσουν ποιο προσεκτικά το ιδεολογικό και θεσμικό πλαίσιο της ΑΚΙΣ, που και οι ίδιοι έχουν συνυπογράψει με εμάς από το 2014, για να καταλάβουν ότι αυτά που ανέφεραν ως αιτία παραιτήσεως πέφτουν στο κενό.

Η ΑΚΙΣ και τα ενεργά μέλη αυτής, δεν έχουν να κρύψουν τίποτα και μιλούν πάντα ανοικτά με στοιχεία και επιχειρήματα βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα και όχι σε φαντασιώσεις.

Σάμος, 25 Νοεμβρίου 2018

Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου (ΑΚΙΣ)