12 Δεκ 2018

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

Σε περίοπτη θέση και στο Κεντρικό Κατάστημα των DUTY FREE του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου με την αστείρευτη διαχρονικά ποιότητα και τα φρουτώδη και ανθώδη αρώματα, κλέβουν τις καρδιές των ταξιδιωτών!

Καθημερινά, προσφέρεται γευστική δοκιμή σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει στο υγρό χρυσάφι της Σάμου, το πολύτιμο και πολυβραβευμένο κρασί τωναμπελοκαλλιεργητών του νησιού. Οι εξαιρετικοί οινολόγοι Ειρήνη Φλεσσάρα καιΚων/νος Λάγιος, αναφέρονται διεξοδικά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθενός απότα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, στους γευσιγνωστικούς συνδυασμούς, στις ιδιαίτερες ευωδίες που αναδύονται από την εξαιρετική ποικιλία του «μικρόρωγου μοσχάτου».
Τρία εκπληκτικά κρασιά, το ξηρό λευκό «Ψηλές Κορφές», το παλαιωμένο κι ευωδιαστό «Samos Anthemis» και το λατρεμένο γλυκό «Samos Vin Doux» σε«υψηλές πτήσεις».

Κρασιά φτιαγμένα με μεράκι, στο τρίπτυχο φιλοσοφίας του ΕΟΣΣ: Σεβασμός στην παράδοση,καινοτομία και εξειδικευμένη γνώση. Κρασιά που ξεκινούν από το αμπέλι του καλλιεργητή και φτάνουν έως το τραπέζι του καταναλωτή, στηνάλλη άκρη του κόσμου!