11 Φεβ 2019

Έκοψε την πίτα της η ΕΟΔ Σάμου

Παρουσία του Αντιδημάρχου Καρλοβάσου κ. Αναστάσιου Καλατζή, της Προέδρου του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. Άννης Ανδρεάδου, του Προεδρεύοντος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρη Καραγιάννη και φίλων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παράρτημα Σάμου, κόπηκε απόψε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του παραρτήματος στον χώρο που στεγάζονται δίπλα από το Γυμνάσιο Καρλοβάσου. 

Δυναμικό παρών για μια ακόμη φορά και άψογος οικοδεσπότης ο επικεφαλής της Ομάδας κ. Δημήτρης Καλατζής, καθώς και όλο το Δ.Σ της ομάδας, καλωσόρισαν τους παρισταμένους ανάμεσά τους και τον ιερέα της περιοχής πατέρα Χρήστο Κωστάκη, ο οποίος και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Τόσο ο κ. Καλατζής, όσο και και κ. Καραγιάννης ευχαρίστησαν τα παιδιά για τις δράσεις τους και την προσφορά τους στο νησί και υποσχέθηκαν να είναι πάντα δίπλα τους αρωγοί στις προσπάθειες τους.
Τέλος στον αύλειο χώρο του κτιρίου προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα, καθώς και ψητά το ψήσιμο των οποίων επιμελήθηκαν μέλη της Ομάδας.
Από την πλευρά μας τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και να συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους κατοίκους του νησιού μας.