27 Φεβ 2019

Ο Αντώνης Σίμος για τπρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς από ιδιωτικές εταιρείες των υπολειμμάτων των στερεών αποβλήτων, για υγειονομική ταφή εκτός της ν. Σάμου, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση του Δήμου, και μάλιστα με τεράστια οφέλη για το νησί μας από απόψεως περιβαλλοντικών, οικολογικών, οικονομικών, νομικών κ.λ.π. οφελών
.


Κατά την προσωπική μου άποψη ήταν εντελώς άστοχο να καταψηφιστεί το υπόψη θέμα από τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι προτίμησαν να βάλουν πάνω από τον τόπο τους, οι μεν σύμβουλοι της μειοψηφίας (αντιπολίτευσης) την ιδεολογική – κομματική τους ταυτότητα, οι δε (μέρος) της πλειοψηφίας την προσωπική τους αντιπαράθεση με την Δημοτική Αρχή, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Δυστυχώς για το νησί μας ο κορεσμός του ενός και μοναδικού ΧΥΤΑ, με τις πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις, που θα βρούμε γρήγορα μπροστά μας, ξεπεράστηκε εντελώς ανεύθυνα κάτω από προσωπικές και κομματικές φιλοδοξίες, την στιγμή μάλιστα που ο Δήμος Σάμου δεν έχει τη δυνατότητα με δικά του μέσα να διαχειριστεί το δύσκολο αυτό πρόβλημα.

Αντώνης Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος