25 Μαρ 2019

Μήνυμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, απο τον υποψήφιο δήμαρχο ανατολικής Σάμου, κ. Κώστας Τζίχας:

Μήνυμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος ανατολικής Σάμου της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Κώστας Τζίχας:

“Το μήνυμα της επανάστασης του 1821που τιμάμε σήμερα, είναι ιδιαίτερα διδακτικό. Τότε η ανερχόμενη αστική τάξη μαζί με τη φτωχή και καταπιεσμένη από Τούρκους και Έλληνες κοτζαμπάσηδες, αγροτιά, ηγήθηκαν της επανάστασης κατά της εθνικής και κοινωνικής υποδούλωσης και καταπίεσης.


Ανατρέποντας τα δεδομένα και τους αρνητικούς συσχετισμούς της εποχής, καθώς και τις προτροπές του «σφάξε με Αγά μ’ ν’ αγιάσω».

Σήμερα απέναντι στους ντόπιους κήρυκες της υποταγής και της μοιρολατρίας, τους κήρυκες του εθνικισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, απέναντι στη ντόπια και παγκόσμια μειοψηφία που καταπιέζει, εκμεταλλεύεται και καταστρέφει χώρες και λαούς για τα άνομα κέρδη της, πρέπει να υψωθεί η ατσάλινη θέληση της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, της νεολαίας, για την ανατροπή τους.

Για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Για το ευτυχισμένο μέλλον της ανθρωπότητας. Αυτή είναι η ιστορική επιταγή της εποχής μας.

Η ιστορία δείχνει ότι όλα γίνονται, αν οι λαοί εμπιστευτούν και δοκιμάσουν τη δύναμή τους.

Συγχαρητήρια και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες”.