12 Μαρ 2019

Ο Γιώργος Στάντζος υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου

Μία ανεξάρτητη δημοκρατική κίνηση πολιτών μπαίνει στην διεκδίκηση του Δήμου Ανατολικής Σάμου, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Στάντζο.
Η συντονιστική επιτροπή αναφέρει :

Εμείς, που αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας  και να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά του τόπου μας,  ενημερώνουμε τους πολίτες της Ανατολικής Σάμου  ότι για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές  δημιουργήσαμε μία ανεξάρτητη  κίνηση πολιτών, με μοναδικό σκοπό να συμβάλλουμε καθοριστικά, με δυναμισμό και υπευθυνότητα, στη χάραξη αναπτυξιακής πορείας για τον τόπο μας,  προκειμένου να ξεπεραστούν οι  δυσκολίες του παρόντος  και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία και σιγουριά  το μέλλον.
Η κίνησή  μας είναι μία ανεξάρτητη δημοκρατική  κίνηση πολιτών χωρίς κομματικό χρώμα αλλά με σαφές αυτοδιοικητικό  περιεχόμενο. Η επανεκκίνηση του νέου Δήμου πρέπει να είναι υπόθεση όλων μας. Το νέο ξεκίνημα φιλοδοξεί να  συνδυάσει  τις φρέσκιες ιδέες, τον δυναμισμό, την ωριμότητα στη διαχείριση και την αποτελεσματικότητα στην πράξη. Θα βαδίσει πάνω σε μια συμφωνία Πολιτών με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του Δήμου, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και την υπέρβαση, με σοβαρότητα και σταθερότητα, των μεγάλων προβλημάτων που όλοι συζητούμε και γνωρίζουμε.
Για τους λόγους αυτούς, λοιπόν, αποφασίσαμε τη δημιουργία Δημοτικής παράταξης και την κάθοδο μας στις προσεχείς εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου  τον Γιώργο Στάντζο.
Την προσεχή Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 19.30 μ.μ. σας καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Σάμος» προκειμένου να γνωριστούμε, να συνομιλήσουμε , να ανταλλάξουμε απόψεις, να δώσουμε όνομα στη παράταξή μας και να χαράξουμε κοινή πορεία-δίνοντας πνοή ζωής- προκειμένου ο Δήμος  Ανατολικής Σάμου να βρει τον ανανεωμένο βηματισμό του στο δρόμο της ανάπτυξης  και της δημιουργίας. Προχωρώντας όλοι μαζί ένα βήμα προς το αύριο!