5 Μαρ 2019

Διανομή τροφίμων στους Πολυτέκνους του Νομού Σάμου

Ξεκινά την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, η διανομή τροφίμων στους Πολυτέκνους του Νομού Σάμου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου μέσω του κοινωνικού της παντοπωλείου και σε στενή συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου παρέδωσε 10 τόνους τρόφιμα σε 600 πολύτεκνες οικογένειες (400 στη Σάμο και 200 στην Ικαρία και τους Φούρνους ).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος δήλωσε σχετικά: «Μαζί με την Περιφερειάρχη αποφασίσαμε – με χρήματα που προέρχονται από τους ιδίους πόρους της Περιφέρειας και μάλιστα με δαπάνη που ξεπέρασε τις 15.000 ευρώ- να διαθέσουμε μέσω του κοινωνικού μας παντοπωλείου μια πραγματικά μεγάλη ποσότητα τροφίμων ενισχύοντας 600 περίπου πολύτεκνες οικογένειες. Χαιρόμαστε που σήμερα υλοποιούμε τη δράση αυτή και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο και το ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου για την άριστη συνεργασία. Στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε ανάλογη δράση και με τον σύλλογο Τριτέκνων της Ενότητάς μας».

Η διανομή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί ως εξής :

ΣΑΜΟΣ (ΒΑΘΥ): στα Γραφεία του Συλλόγου Μαλαγάρι : Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή (6,7,8 Μαρτίου 2019) από 3 μμ εως 6 μμ.

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου το Σάββατο 9 μαρτίου 2019 από 10 π.μ. έως 7 το απόγευμα.

ΦΟΥΡΝΟΥΣ: θα αποσταλούν για την κάθε οικογένεια την επόμενη εβδομάδα κατόπιν ειδοποιήσεως.

ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ: Στην Καφετέρια BEST την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 από 3:30 το μεσημέρι έως 8:30 το απόγευμα.

ΕΥΔΗΛΟΣ: Στο καφενείο του ΑΝΤΑΡΑΚΗ την Παρασκευή 15 Μαρτίου από 10 το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα.

Ο Συλλογος πολυτέκνων σημειώνει : Για την όλη την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ διαδικασία αγάπης ευχαριστούμε για πολλοστή φορά εγκάρδια τους ανωτέρω καθώς και τους Πρόεδρο της Ε.Ο.Σ. Σάμου κ. Σκούτα Ιωάννη και το Διοικητικό του Συμβούλιο για τη διάθεση αποθηκευτικού χώρου, τους Γεωπόνους Αφους Τριανταφύλλου στο Καρλόβασι τέκνα πολύτεκνης οικογένειας για τη διάθεση οχήματος, το χειριστή περονοφόρου της Ε.Ο.Σ.Σ. κ. Νίκο Ευαγγέλου, τον Καπετάνιο του Παναγία Μεγαλόχαρη κ. Κώστα Κοτταρά που θα μεταφέρει τα τρόφιμα στην Ικαρία και στους Φούρνους καθώς και την μεταφορική εταιρεία του πολύτεκνου κ. Φουστανελά Παναγιώτη στο Καρλόβασι καθώς και τον Πατέρα Βασίλειο Λάμπρου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καρλοβάσου για την παραχώρηση χώρου προς διανομή.

Η διανομή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί με θεωρημένη την πολυτεκνική ταυτότητα για το έτος 2019. Όσοι δεν έχουν θεωρήσει το έτος 2019 ή προηγούμενα έτη θα μπορούν στους τόπους διανομής να θεωρούν και στη συνέχεια να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα.

Τέλος παρακαλούμε όλους τους πολύτεκνους που θα προσέλθουν για παραλαβή τροφίμων να φέρουν μαζί τους τσάντα μεταφοράς τροφίμων ώστε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με τη χρήση πλαστικών.