29 Μαρ 2019

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” ολοκλήρωσε πρόσφατα τις ετήσιες προγραμματισμένες περιοδείες της

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” ολοκλήρωσε πρόσφατα τις ετήσιες προγραμματισμένες περιοδείες της. Έκανε πράξη την προεκλογική της δέσμευση από το 2014 και για έκτη συνεχόμενη χρονιά επισκέπτεται τις κοινότητες της Σάμου.

Τον Ιανουάριο επισκέφτηκε τους Σταυρινήδες, την Άμπελο, τα Κουμαίικα, τους Αγίους Θεοδώρους, το Νεοχώρι, τα Σκουραίικα, τους Μαυρατζαίους, τους Κοσμαδαίους, το Μεσόγειο, το Πάνδροσο, την Καλλιθέα, την Υδρούσσα, τους Μύλους και τους Δρακαίους.

Τον Φεβρουάριο επισκέφτηκε την Λέκα, τον Άγιο Κωνσταντίνο, τα Κονταίικα, τους Σπαθαραίους, τον Πύργο, τους Βουρλιώτες, την Καστανιά, τους Κουμαραδαίους, τους Μανολάτες και τον Πλάτανο, όπου και έκλεισε η πρώτη φάση των επισκέψεών της. Σκοπός ήταν η παρουσίαση και ανάλυση του προγράμματος για την μη ερήμωση των μικρών κοινοτήτων και η ενημέρωση των κατοίκων.

Τον Μάρτιο, έχοντας πλέον ψηφιστεί η διάσπαση του δήμου Σάμου, η “Ανατροπή” συνέχισε την δεύτερη φάση των επισκέψεών της στις μεγάλες κοινότητες. Επισκέφτηκε τον Παγώνδα, το Κοκκάρι, το Πυθαγόρειο, την Χώρα, το Άνω Βαθύ, το Παλαιόκαστρο, τους Μυτιληνιούς, το Ηραίον και το Βαθύ, όπου ανέλυσε το πρόγραμμά της, το οποίο αποσκοπεί στην ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής στις κοινότητες αυτές.

Η “Ανατροπή” έκλεισε τις φετινές της επισκέψεις και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη – για τον πολίτη.

Από το 2014 οι αρχές της παραμένουν οι ίδιες. Η “Ανατροπή” δεν εμφανίστηκε δύο μήνες πριν τις εκλογές και διεκδικεί τον δήμο, δεν επιδιώκει κανένα χρίσμα από κομματικά γραφεία, δεν κάνει προεκλογική εκστρατεία χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν παραιτείται, δεν κάνει πίσω. Συνεχίζει με συνέπεια και αποφασιστικότητα και με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο και ευημερία του τόπου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης είναι έτοιμοι να αγωνισθούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τις επόμενες γενιές.