7 Μαρ 2019

Τον Δήμο Ανατολικής Σάμου διεκδικεί η “Ανατροπή”

Τη συμμετοχή της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή” στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” έχει αποδείξει από το 2014 με τις προτάσεις και την παρουσία της σε όλη τη Σάμο την αγάπη της για όλο το νησί.

Δυστυχώς, 80 μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η νομοθεσία αλλάζει με κυβερνητική ευθύνη και η Σάμος διασπάται πλέον σε δύο δήμους· ανατολικής και δυτικής Σάμου. Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να παραμείνουμε ενωμένοι και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για όλη τη Σάμο.

Η “Ανατροπή” θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου για τον δήμο Ανατολικής Σάμου. Η συνεχής προσπάθεια και η συνεργασία με όλους τους κατοίκους της Σάμου παραμένουν επίκαιρες όσο ποτέ.

Οι αρχές της παράταξης παραμένουν οι ίδιες. Χωρίς δεσμεύσεις, ανεξάρτητοι, ακομμάτιστοι, μακριά από μικροπολιτικές και πελατειακές σχέσεις. Δίνουμε τον αγώνα μας με συνέπεια και οργάνωση, με προτεραιότητες και λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας τα τελευταία χρόνια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη της παράταξης είναι έτοιμοι για την νέα αρχή. Από την 1ηΣεπτεμβρίου στον νέο δήμο της Ανατολικής Σάμου όλοι μαζί με πρόγραμμα, συνέπεια, όραμα και συμμετοχή θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.