8 Μαρ 2019

Ο Γιώργος Κολλάρος για την διάσπαση του δήμου Σάμου

Βολές κατά του βουλευτή Σάμου εξαπολύει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Γιώργος Κόλλαρος, με αφορμή τον διαχωρισμό της Σάμου σε δύο δήμους, τονίζοντας πως ο κ. Σεβαστάκης ικανοποίησε ντόπια συμφέροντα και πολιτικές παραχωρημένων εποχών, δείχνοντας αδιαφορία για καίρια προβλήματα του νησιού, όπως το μεταναστευτικό, το χωροταξικό και τη μείωση του τουρισμού στη Σάμου.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου αναφέρει:

Επιτέλους το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού!!!!!!!! με την καίρια και αποφασιστική παρέμβαση του Βουλευτή Σάμου επιλύθηκε. Η Σάμος χωρίστηκε σε δύο Δήμους , δύο στρατόπεδα και πορεύεται, όπως πάντα άλλωστε, προς την ανυποληψία, το μαρασμό και την αντιπαλότητα.

Εν κρυπτώ και με κλειστές συσκέψεις σε κομματικά γραφεία, ελάχιστους μήνες πριν τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Βουλευτής Σάμου ικανοποίησε ντόπια συμφέροντα και πολιτικές παρωχημένων εποχών.

Η εξαθλίωση των κατοίκων, ο αργός θάνατος εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών, της τοπικής οικονομίας, ο αφανισμός του νησιού εξαιτίας του Προσφυγικού –μεταναστευτικού , το HOT SPOT SAMOY , αυτό το ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ η μηδενική ανάπτυξη του νησιού, το χωροταξικό και η μείωση του τουρισμού ουδόλως ενδιαφέρει τον Βουλευτή και τους συνοδοιπόρους του.

Είμαστε για μια ακόμη φορά θιασώτες του παραλόγου, του μικροκοματισμού και της εξασφάλισης του Πολιτικού μέλλοντος ορισμένων αμετανόητων συμπολιτών μας που εμφανίζονται ως πολιτικοί αστέρες να φωτίσουν το έρημο αυτό νησί.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ