2 Απρ 2019

Ενημερωτικές συναντήσεις για τα έργα του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος Δήμαρχος ανατολικής Σάμου Νίκος Ζάχαρης, και με την ιδιότητα του προέδρου του ΔΣ της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Σάμου (ΕΜΔΥΔΑΣ ΣΑΜΟΥ), είχε προγραμματισμένες ενημερωτικές
συναντήσεις με τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Σάμου κ. Γιάννη Καραγιαννίδη και με τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου κ. Γιώργο Βασιλείου.
Στις συναντήσεις αυτές παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα έργα που εκτελούνται και που προγραμματίζονται να γίνουν καθώς  και οι  μελέτες που είναι έτοιμες ή εκπονούνται, στη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
 Αντίστοιχη συνάντηση και ενημέρωση έγινε και με στελέχη της Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Σάμου.
Στις παραπάνω συναντήσεις επιπλέον εξετάστηκαν και τα προβλήματα που θα προκύψουν από τη διάσπαση του ενιαίου δήμου Σάμου και η αγωνία στελέχωσης με μηχανικούς των  υπηρεσιών στους δύο νέους δήμους (Τεχνικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δόμησης) με το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό του δήμου σε μηχανικούς.
 Ενημερωτικές  συναντήσεις εργασίας θα επακολουθήσουν και με στελέχη όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Σάμου, ώστε να έχουμε αναλυτική και σωστή πληροφόρηση για όλα τα προβλήματα του Δήμου Σάμου.