5 Απρ 2019

ΝΟΔΕ Σάμου για παιδιατρική

Ευθύνες στο υπουργείο Υγείας και στον τοπικό βουλευτή επιρρίπτει η ΝΟΔΕ Σάμου της Ν.Δ, για το θέμα της παιδιάτρου στο νοσοκομείο.

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον τόπο μας η πολιτική Σύριζα, ένα από αυτά, στον τομέα της Υγείας και ειδικότερα στο θέμα της παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Σάμου. Η μοναδική παιδίατρος, λόγω αναρρωτικής αδείας δεν μπορεί πλέον να καλύψει την κλινική και τα ζητήματα που δημιουργούνται τεράστια. Ο Βουλευτής Σάμου έχει ευθύνες, όπως και το αρμόδιο Υπουργείο ,καθώς όλοι γνώριζαν το πρόβλημα και παρέμεναν θεατές. Όταν ζεις μακριά, δεν μπορείς να καταλάβεις την αγωνία των γονέων. Επίσης, δεν έχουν όλοι την οικονομική ευχέρεια για να μεταβούν με τα παιδιά τους στην Αθήνα, σε περίπτωση πραγματικής ανάγκης .Με προσωρινές λύσεις, δεν λύνεται η κατάσταση αυτή. Είναι επιτακτική η προκήρυξη τριών θέσεων, Ιατρών.

Τέλος, στη Μαιευτική κλινική ,στις καισαρικές επεμβάσεις ,η παρουσία παιδιάτρου είναι απαραίτητη. Άλλωστε, κύριε Σεβαστάκη, το δημογραφικό πρόβλημα λύνεται, σύμφωνα με δηλώσεις του Πρωθυπουργού και συναδέλφων σας