5 Απρ 2019

Το ΚΙΝ.ΑΛ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Γ.Ν. Σάμου

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου,όπως και σε πανελλαδικό επίπεδο,είναι αρνητικές και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Δεν είναι τώρα η στιγμή για μικροπολιτική ή
αντιπολίτευση,προέχει η υγεία και οι ζωές των πολιτών και ειδικά των μικρών παιδιών,αναφέρει με δελτίο Τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Σάμου.

Η απόδοση των κυβερνητικών ευθυνών θα δοθεί με εκκωφαντικό τρόπο εκεί που αρμόζει,σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες που έπονται.

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου έχει να διαχειριστεί τόσο τον τοπικό πληθυσμό όσο και τον προσφυγικό/μεταναστευτικό και είναι γνωστό στην κοινωνία μας εδώ και καιρό πως αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στην στελέχωση,τον εξοπλισμό και τις εργασιακές συνθήκες.

Ζητούμε την άμεση και επαρκή στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για να μην κινδυνεύσει καμία ανθρώπινη ζωή. Είναι επίσης απαραίτητο να δημιουργηθεί άμεσα δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας εντός του ΚΥΤ ώστε να αποσυμφορηθεί το ΓΝ Σάμου.

Ευελπιστούμε πως έστω και στο “και πέντε” οι αρμόδιοι θα πράξουν το αυτονόητο για τη στελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής,του ΓΝ Σάμου στο σύνολό του αλλά και του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου,ώστε να παρέχονται αξιοπρεπείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στους κατοίκους της Σάμου