16 Απρ 2019

Tην Τετάρτη 17 το πρώτο Charter στη Σάμο

Ο Δήμος Σάμου και η Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου υποδέχεται, την Τετάρτη 17 Απριλίου, το πρώτο Charter της εταιρείας «CORENDON AIRLINES» που θα αφιχθεί στη Σάμο στις 10.30π.μ., μεταφέροντας τους πρώτους Ολλανδούς επισκέπτες στο νησί μας.

Η Σάμος, όπως έχει αποδείξει, αποτελεί ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό για τις ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που αποτυπώνεται στην συνεχή άνοδο της επισκεψιμότητας των ευρωπαίων στο νησί.

Η συνεχής προσπάθεια του Δήμου Σάμου, με τη συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, με διοργάνωση εκδηλώσεων ειδικής προβολής του τόπου ως τουριστικό προορισμό, έχει ως στόχο την προώθηση του νησιού στηριζόμενος στο αποθετήριο πολιτισμού, περιβάλλοντος και ιστορίας που διαθέτει το νησί.

Η υποδοχή των πρώτων οργανωμένων ολλανδών επισκεπτών περιλαμβάνει μία μικρή παρουσίαση της Σάμου και των τοπικών της προϊόντων.

Για την σημαντική προσφορά τους στην διοργάνωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, τα Θερμοκήπια Μανόλη και Νίκου Γαρουφαλή και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σάμου «Ωκυρρόη η Σαμία».