2 Μαΐ 2019

Συνάντηση του Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» με την Νεολαία


Την Τρίτη του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Συνάντηση Νεολαίας στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ με την ενεργή  συμμετοχή νέων και φοιτητών, οι οποίοι εξέθεσαν τις απόψεις  τους, συζήτησαν τους προβληματισμούς τους και πρότειναν λύσεις.



Στη δίωρη αυτή συνάντηση τόσο ο υποψήφιας Δήμαρχος του Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» όσο και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να αφουγκραστούν τα προβλήματα της Νεολαίας και να απαντήσουν σε θέματα που την απασχολούν .


Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, θέματα που αφορούν  το προσφυγικό-μεταναστευτικό και την αστική συγκοινωνία. Οι προβληματισμοί των νέων αφορούσαν επιπρόσθετα σε θέματα ανακύκλωσης, νέας επιχειρηματικότητας, θέματα εξυπηρέτησης Α.Μ.Ε.Α και σε θέματα ερημοποίησης των χωριών, και αδέσποτων ζώων.


Σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα με τους νέους να αγωνιούν και να εκθέτουν απόψεις και ιδέες, ο Γεώργιος Στάντζος τόνισε και έδωσε το λόγο του ότι θα δεσμευτεί απέναντι σε αυτά τα παιδιά προκειμένου να πράξει τα δέοντα.


Για πρώτη φορά προτάθηκε η ανάγκη θεσμικής εκπροσώπησης και λογοδοσίας των νέων με τη δημιουργία Επιτροπής Νεολαίας και τη συμμετοχής της σε συμβούλια του Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» ως στόχο να τεθούν από κοινού νέες, γερές βάσεις ανάπτυξης και προοπτικές για το Μέλλον.


Ο Συνδυασμός  «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθησαν και με  το ήθος τους μας έδειξαν τη θέληση  και την όρεξη για δημιουργία και δράση.