4 Ιουν 2019

Νίκος Κατρακάζος- Η ετυμηγορία είναι σεβαστή

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μάνου Στεφάνακη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο υποψήφιος δήμαρχος  Ανατολικής Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος.
Ο επικεφαλής της παράταξης “Όλοι μαζί για τη Σάμο” αναφέρθηκε στο χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων :
«Επειδή υπάρχει και αυτή η καραμέλα που κυκλοφόρησε και πριν τις εκλογές από τους συνυποψηφίους μου, ότι σε περίπτωση που δεν κερδίσουμε τις εκλογές θα αποχωρήσω κ.α.
Όχι μόνο δεν θα αποχωρήσω αλλά θα είμαι ψυχή τε και σώματι επικεφαλής και της παράταξης και της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.  Χιλιάδες άνθρωποι αψήφησαν όλον αυτόν τον πρωτοφανή για τα δεδομένα της Σάμου, πόλεμο. Είχαμε όλες τις παρατάξεις οι οποίες είχαν ένα στόχο. Ο μόνος στόχος ήμασταν εμείς. Τεράστιος ο πόλεμος και κάτω από την μέση.
Η ετυμηγορία είναι σεβαστή. Επίσης σεβαστό θα είναι και αυτό που θα κάνουμε απεναντι σε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν για το έργο που κάναμε.
Μην ξεχνάτε ότι αυτό το έργο αποτιμήθηκε σε ότι άφορα την περιφέρεια με το καταπληκτικό αποτέλεσμα για την κ. Καλογήρου σε σχέση με τις άλλες Ενότητες. 3.000 στην Ικαρία και 2.000 στη Σάμο. Αυτοί οι άνθρωποι εκτίμησαν το έργο μας».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ. Κατρακάζος συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο Αν.Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο λέγοντας χαρακτηριστικά.:
« Να ευχηθώ όπως το έκανα και χθες, καλή επιτυχία στη παράταξη του κ. Στάντζου και στην συνεργαζόμενη παράταξη. Ήταν καταπληκτική η συνεργασία τους και χθες στα εκλογικά κέντρα, λες και έχουν δώσει χρόνια μαζί αγώνες από τα ίδια μετερίζια. Πραγματικά με εξέπληξε και δεν το λέω ειρωνικά».
Και πρόσθεσε: «Βέβαια τελείωσε ο εικονικός κόσμος του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ξεκινά πολύ σύντομα ο  σκληρός κόσμος της πραγματικότητας. Εύχομαι και ελπίζω να είναι πιο αποτελεσματικοί και πολύ πιο χρήσιμοι στο τόπο από ότι εκτιμηθήκαμε εμείς».
Ακούστε όλη την συνέντευξη του κ. Κατρακάζου στο Ράδιο ΑΡΜΟΝΙΑ .