26 Ιουν 2019

Τομεακή Επιτροπή Σάμου ΚΚΕ για το ραδιοσταθμό Αρμονία


Η Τ.Ε. Σάμου του ΚΚΕ καταγγέλει στο λαό του νησιού τη διοίκηση του ραδιοσταθμού Αρμονία για την εντολή που δίνει σε δημοσιογράφους του να λοιδωρούν την πολιτική και τις θέσεις του ΚΚΕ. Ενοχλήθηκε η διοίκηση του σταθμού από την ανάδειξη των προβλημάτων και των ευθυνών και της σημερινής κυβέρνησης για τις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο Σάμου.


Η δημοσιογράφος Σταματία Ράπτη στην πρωινή της εκπομπή την Τετάρτη 26/6/2019 επιδόθηκε, για άλλη μία φορά, σε αντί-ΚΚΕ παραλήρημα. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος, απ’ ό, τι φαίνεται, βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία της Κυβέρνησης και της διορισμένης Διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου .


Σχολιάζοντας δηλώσεις των υποψηφίων Βουλευτών του ΚΚΕ στο νομό, ύστερα από επίσκεψη τους στο Νοσοκομείου Σάμου, έκανε χλευαστικά σχόλια, όπως «το ΚΚΕ τώρα ανακάλυψε την Αμερική και το αβγό του Κολόμβου» και επιδόθηκε σε λασπολογίες και διαστρεβλώσεις των δηλώσεων με ειρωνικά σχόλια και παρατηρήσεις, γιατί δήθεν δεν συμπεριέλαβαν και τις μεγάλες ελλείψεις που έχει το ΕΚΑΒ σε διασώστες. Ταυτόχρονα, εξυμνούσε τη διοίκηση του Νοσοκομείου για τις 19 προσλήψεις γιατρών που έχει κάνει στην θητεία της. Είναι η ίδια που καθημερινά κι επίμονα προτρέπει τη διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου και όλους τους αρμόδιους να δώσουν το «οκ» στον Δήμο, όταν δεν υπάρχουν διασώστες του ΕΚΑΒ, να αναλάβουν Υπηρεσία στα ασθενοφόρα οδηγοί του Δήμου!!!


Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος δεν είναι πρώτη φορά που λασπολογεί, διαστρεβλώνει και χλευάζει δηλώσεις, ανακοινώσεις και άλλες δράσεις του ΚΚΕ, ενώ υπερθεματίζει τους απολογισμούς, τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της διοίκησης για τα έργα και τις ημέρες τους στον τομέα της δημόσιας Υγείας. Ο Σαμιακός λαός, όμως, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημόσιο σύστημα της Υγείας και που απορρέουν από την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση και γενικότερα τη υποβάθμιση, που είναι σε βάρος των εργαζομένων και γενικότερα του λαού . Γνωρίζει επίσης τις δράσεις, τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ για την Υγεία, που είναι το μοναδικό κόμμα που υπερασπίζεται την Υγεία του λαού μέσα από ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας και το οποίο έχει καταθέσει δεκάδες αναφορές και ερωτήσεις στη Βουλή ειδικά για τα προβλήματα της υγείας στο νομό μας πέρα από τα πανελλαδικά και πέρα από την καθημερινή πάλη των κομμουνιστών στο κίνημα.



Άξιος ο μισθός της!