19 Ιουλ 2019

Νέος Πανσαμιακός Α.Σ-Συνεργασία με τη Valencia C.F

Ο Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ισπανία και την Ευρώπη, τη Valencia C.F.

Η Global Premier Soccer (G.P.S.), ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ, έφερε το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Valencia C.F. στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα, το οποίο στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη.
Το «GPS Southeast Europe Valencia CF Soccer Program» έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για τη Valencia CF.
Με αυτήν την συμφωνία, η σχολή ποδοσφαίρου μας ξεκινά έναν κύκλο επιμόρφωσης, παροχής τεχνογνωσίας και ανταλλαγής απόψεων με τους υπεύθυνους και προπονητές της Valencia C.F., με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη προπόνηση για τους αθλητές μας ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη βελτίωσή τους και την καλύτερη εξέλιξή τους κατά την διάρκεια εκπαίδευσής τους στη σχολή μας.
Υπεύθυνος και Τεχνικός Διευθυντής της σχολής μας, θα είναι ο Κουλούρης Σταμάτης, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα ποδόσφαιρο του Α.Π.Θ., καθώς και κάτοχος προπονητικών διπλωμάτων UEFA A και UEFA ELITE YOUTH, με πολλά χρόνια εμπειρίας πάνω στην προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και νέων αθλητών.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στο 6947729094.