23 Ιουν 2020

Συνεργασία Χρήστου Χατζηχριστοδούλου με τον Δήμαρχο Ικαρίας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" Χρήστος Χατζηχριστοδούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ικαρίας, Νίκο Καλαμπόγια, την Πέμπτη 18 Ιουνίου στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας. Σκοπός της προγραμματισμένης αυτής συνάντησης ήταν η συνεργασία επί θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ο σχεδιασμός κοινών δράσεων που θα μπορούσαν να οργανωθούν μεταξύ των Δήμων του νομού μας.

Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ικαρίας σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία και την παρελθούσα λειτουργία της ΠΕΔ. Ο Δήμαρχος Ικαρίας εκτός από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ είναι και ο νέος πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΔ στη Σάμο.

Η συνεργασία απέβη άκρως εποικοδομητική, με κεντρικούς άξονες την κοινή πορεία των Δήμων μας και την αρωγή που θα μπορούσε να προσφέρει η ΠΕΔ προς τους Δήμους του νομού μας. Κοινός παρονομαστής στη σκέψη των δυο συνομιλητών είναι η ανάγκη για σταθερή και διαρκή συμπόρευση των γειτονικών νησιών, με στόχο την ευημερία των πολιτών του νομού μας.