Πληροφορίες σχετικά με εμάς

Ο "Αρμονία 103, 2"  ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 1999, με σκοπό να καλύψει τις απαιτήσεις της περιοχής, στους τομείς ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή αγαπήθηκε από το κοινό του νομού μας, ανεβάζοντας καθημερινά την ακροαματικότητα του. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και αυτό οφείλεται στην καθημερινή προσπάθεια των παραγωγών, αλλά και στη μεγάλη εμπιστοσύνη των ακροατών.

Ο "Αρμονία" εκπέμπει ισχυρότατα στους 103,2 και καλύπτει τα νησιά της Σάμου, της Ικαρίας και Φούρνων και ορισμένες περιοχές των νησιών Χίου, Πάτμου, Λέρου, Κω, Μυκόνου, Πάρου, και Νάξου.

Το πρόγραμμα του σταθμού είναι ποιοτικό και περιλαμβάνει ενημερωτικές εκπομπές και μουσικές παραγωγές, που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ελληνικής και ξένης μουσικής. Με τη συνεργασία των παραγωγών μας, ο "Αρμονία" εκπέμπει ζωντανά από τις 10:00 - 24:00, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας προσφέρει επιλεγμένη μουσική.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του σταθμού υπάρχουν Studios παραγωγής εκπομπών, όπου καθορίζεται η ροή του προγράμματος, καθώς και το ειδησεογραφικό τμήμα που έχει αναλάβει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Ακόμα λειτουργεί τμήμα marketing και διαφήμισης.

Από τεχνολογικής πλευράς αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μηχανήματα αναπαραγωγής και επεξεργασίας ήχου είναι ψηφιακά και ο "Αρμονία" εκπέμπει το πρόγραμμά του με τον καλύτερο δυνατό ήχο, που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.