21 Ιαν 2017

590 «φιλιά ζωής» για το Εθελοντικό Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού - με την ομάδα της 79 ΑΔΤΕ στο δημοτικό γήπεδο Σάμου για την στήριξη του Εθελοντικού Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση ανέρχονται στο ποσό των 590 ευρώ και θα κατανεμηθούν σε φαρμακεία της πόλης μας.

Η εθελόντρια του Εθελοντικού  Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου κ. Μανιάνα Πόνη έκανε την έξης δήλωση :

 " Εκ μέρους του Εθελοντικού Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου" , θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το σπουδαίο γεγονός . Τους διοργανωτές , τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους . Είμαστε πολύ συγκινημένοι επειδή δεχτήκαμε ένα μεγάλο φιλί ζωής που μας τροφοδοτεί με δύναμη για να συνεχίζουμε.


Στον σημερινό αγώνα οι νικητές είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, ο ανθρωπισμός και η αγάπη στον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας. Μόνο έτσι, με την κοινωνία ενωμένη , αλληλέγγυα και δυνατή θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να αντισταθούμε στη λαίλαπα αυτών των βάρβαρων καιρών που βιώνουμε. 

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ανέρχονται στο ποσό των 590 ευρώ και θα κατανεμηθούν σε φαρμακεία της πόλης μας προκειμένου οι ασθενείς μας να τα προμηθευτούν στη περίπτωση που δεν τα διαθέτουμε εμείς . Σας ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας ".