12 Ιαν 2017

Ο αδελφός του 78χρονου αγνοούμενου απο τον Αγιο Κωνσταντίνο μιλάει στον Αρμονία


Κανονικά θα συνεχιστούν οι έρευνες από την αστυνομία και παρά το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένα ίχνος από τον υπερήλικα κάτοικο του Αγίου Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την 6η του Γενάρη.

 Σύμφωνα με τον αδελφό του αγνοούμενου , με τον οποίο επικοινωνήσαμε, οι έρευνες θα συνεχιστούν όπως τους διαβεβαίωσε ο αστυνομικός διευθυντής Σάμου σε επίσκεψη που πραγματοποίησε ο ίδιος σήμερα στην αστυνομική διεύθυνση  Σάμου.

 «Έχει ερευνηθεί ολόκληρη η περιοχή τόσο από αστυνομικούς, όσο και από πυροσβέστες,   ενώ σήμερα πραγματοποίησε ελέγχους και το Λιμενικό  σώμα σε μια μεγάλη θαλάσσια περιοχή» μας είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του αγνοουμένου.

«Δυστυχώς έχουν αποβεί άκαρπες όλες οι προσπάθειες» συμπλήρωσε « και οι έρευνες κανονικά έπρεπε να σταματήσουν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Έπειτα από την επίσκεψη μου στην αστυνομική διεύθυνση και την έκκληση που απηύθυνα στους αρμοδίους , η αναζήτηση του θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες» .

Ο αδελφός του 78χρονου μας περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε ο αδελφός του λέγοντας μας χαρακτηριστικά : « Εξαφανίστηκε βράδυ και πολλοί είναι οι κάτοικοι του χωριού που τον είδαν να κυκλοφορεί κάτω από ισχυρή βροχόπτωση.

 Δυστυχώς κανένας δεν σκέφτηκε να τον μεταφέρει μέχρι την πόρτα του σπιτιού του» ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 78χρονος να επιβιβάστηκε σε κάποιο όχημα αναφέροντας μας ότι δεν έμπαινε ποτέ σε αυτοκίνητα.

 Όσον αφορά τους ελέγχους που διεξήχθησαν μας εξέφρασε την ικανοποίηση του, καθώς όπως μας είπε χτενίστηκε κυριολεκτικά όλη η περιοχή. Στον αγώνα αυτόν και σύμφωνα με τον αδελφό του αγνοούμενου , έχουν μπει και πολίτες του Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίοι ερευνούν ακόμη και τα πιο απίθανα σημεία.  

Ήδη από το νησί αποχώρησε και ο γιος του, ενώ όλων τα μάτια είναι στραμμένα στις νέες έρευνες που θα ξεκινήσει από αύριο και πάλι η αστυνομία.