21 Ιαν 2017

Τελετή λήξης της ατομικής έκθεσης Ζωγραφικής απο τη Σαμιώτισσα Ζωγράφο Άννα Λουκαδάκη

H ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση, αγαπά τις τέχνες, στηρίζει και προβάλλει το έργο νέων καλλιτεχνών.

Έτσι με χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση και παρευρεθήκαμε στην τελετή λήξης της ατομικής έκθεσης Ζωγραφικής που πραγματοποίησε στην Αθήνα η Σαμιώτισσα Ζωγράφος Άννα Λουκαδάκη (ΑΝΝΑ LOU).



Η εκδήλωση που είχε προετοιμάσει η καλλιτέχνης για τους φίλους και επισκέπτες της τελευταίας βραδιάς και για τη λήξη της έκθεσης, περιελάμβανε ζωντανή μουσική παράσταση με την Κάτια Θεοχαροπούλου στο Πιάνο και την Ζαφειρώ Χατζηφωτίου στο τραγούδι.

Ο υπέροχος συνδυασμός της ζωγραφικής και της μουσικής τέχνης κατάφερε μέσω των αισθήσεων να μας χαϊδέψει τις νότες της ευαισθησίας της χαράς και της αγάπης , να μας μεταφέρει σε ξένοιαστα ασφαλή τοπία , όπου κιθάρες πουλιά, κύματα , λουλούδια, έντονα χρώματα, φως και σκιά, μιλούν για τη χαρά της ζωής.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν και μας μίλησαν ο καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, Ποιητής και Εικαστικός Δημοσθένης Δαββέτας και ο Μουσικός Παναγιώτης Στέφος, ιδρυτής και εμπνευστής της ορχήστρας αρχαιοελληνικών οργάνων Λύραυλος. ΄Η Άννα Λουκαδάκη ζει, ζωγραφίζει και εκθέτει τα έργα της στην Σάμο.
ENATH_DSC0836.jpg


Επισκεφθείτε την διαδικτυακά στο
annaloukadaki-louan.blogspot.gr
ή επικοινωνείστε στο:
email:louan99@gmail.com

Ας απολαύσουμε αυτόν τον περίπατο στα μονοπάτια της τέχνης!
ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
enatiwebtv.gr
Παραγωγή: Σταύρος Λαμπρόπουλος
Παρουσίαση, Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου-Μαυροειδή.
https://enalatv.wordpress.com