24 Ιαν 2017

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ :Σύσκεψη για τουριστική ανάπτυξη ή για δημόσιες σχέσεις με τοπικούς παράγοντες;

Με αφορμή την αυριανή σύσκεψη με τους Υπουργούς Ναυτιλίας και Τουρισμού για τον τουρισμό, με Βουλευτές και  Αυτοδιοικητικούς των νησιών του Αιγαίου που αντιμετωπίζουν την προσφυγική-μεταναστευτική κρίση,το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής.:
"Πιο παλαιοκομματικός, πεθαίνεις…

Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με πρωτοβουλία των Υπουργών Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή και Τουρισμού Ε. Κουντουρά αποφάσισαν να αποκλείσουν 4 κοινοβουλευτικά κόμματα(Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, ΚΚΕ και Αν. Ελ) που δεν έχουν εκλέξει βουλευτές στα Δωδεκάνησα από την ειδική σύσκεψη που συγκαλούν αύριο Τετάρτη 25/01/2017 στις 9:30πμ στο Υπουργείο Ναυτιλίας με θέμα την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη νησιών που έχουν αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο βάρος από την προσφυγική κρίση.

Θυμίζουμε στους δύο Υπουργούς ότι η προσφυγική κρίση έχει πλήξει, εκτός από τα Δωδεκάνησα, και τα νησιά του Β. Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Θράκη και την Μακεδονία. Συνεπώς, απαιτείται μία συνολική δουλειά για την ανακούφιση πολιτών και επιχειρήσεων σε όλες τις πιεσμένες περιοχές με τη συνδρομή όλων των δημοκρατικών κομμάτων και των φορέων και όχι συσκέψεις που έχουν ως στόχο τις δημόσιες σχέσεις με τοπικούς παράγοντες".