29 Ιαν 2017

Η "Πηγή της Μάννας" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της!!foto

Ο Πολιτιστικός, Λαογραφικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκαρίου "Η Πηγή της Μάννας" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Αιολίς", στις 22 Ιανουαρίου. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Βάσω Μαλαγάρη κατά το χαιρετισμό της ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, δημιουργία και ευημερία και να διατηρηθούν οι αξίες, τα έθιμα και οι παραδόσεις του τόπου μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου "Η Πηγή της Μάννας", αλλά και εκπρόσωποι και μέλη άλλων συλλόγων.
Μια διαφορετική νότα στη βραδιά έδωσε η κ. Μαρία Μυρσιάδη με την ενδιαφέρουσα ομιλία της σχετικά με το έθιμο της Βασιλόπιτας ανά τους αιώνες.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου και αντιπρόεδρος του Συλλόγου π. Γεώργιος Αρχοντούλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "Πηγής της Μάννας" ευχαριστεί όλα τα μελή του συλλόγου για την βοήθεια που πρόσφεραν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τις κύριες Βιργινία Κατινά και Παγωνίτσα Χατζηανδρέου για την προσφορά τους στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, αλλά και για το αμέριστο ενδιαφέρον, την πολύτιμη και συνεχή βοήθεια που προσφέρουν σε όλες τις εκδηλώσεις.

Τέλος, ευχαριστεί τη δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του ΔΟΠΟΝΝΑΣ κ. Άννυ Ανδρεάδου που παρευρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.