24 Ιαν 2017

Ο Γιώργος Μηλιώτης από το Καρλόβασι της Σάμου με νέο swing jazz κομμάτι .Απολαύστε τον!

Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά μας παρουσιάζει ο συμπατριώτης μας από το Καρλόβασι της Σάμου ο Γιωργος Μηλιώτης. "Τ ο Ρόδι".Πρόκειται για ένα ελληνικό swing jazz κομμάτι.Για το πως γράφτηκε το "Το Ρόδι" μας εξηγεί ο ίδιος ο καλλιτέχνης ."Μια ιστορία θα σας πω... "Το ρόδι" γράφτηκε πριν 15 χρόνια και μελοποιήθηκε πριν 9, αλλά τώρα μάλλον ήταν η ώρα του να βγει στο φως. Ήταν σαν να το επιζητούσε.Αφού ξαφνικά όλες οι διαδικασίες, από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να το κάνω, έτρεξαν με υπερβολικά ταχείς ρυθμούς.Τείνω πλέον κι εγώ να πιστεύω πως, όντως, αυτή είναι η εποχή που του ταιριάζει κι ας μην έχω ακόμα ξεκαθαρίσει τους λόγους μέσα μου.Πρόκειται πάντως για μία δουλειά που με εκφράζει απόλυτα και με κάνει -αν μη τι άλλο- να αισθάνομαι υπερήφανος γι' αυτήν (δεν είναι αυτονόητο, ούτε κάτι τέτοιο μου συμβαίνει συχνά).
Η Χριστίνα, η οποία έγραψε και τη μουσική απλά με "πίεσε" να το κάνω. Η δε τελειομανία της με γέμισε αφάνταστη σιγουριά και ασφάλεια, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Χρήστος, πέραν της άψογης συνεργασίας του, με συμβούλεψε να επικεντρωθώ σε ό,τι αρέσει σ' εμένα και όχι ό,τι αρέσει στους άλλους ...και τον άκουσα. Ο Άρης με την εκπληκτική δουλειά του ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου -"κόμπος τα δάκρυα στο λαιμό" όταν πρωτοάκουσα το αποτέλεσμά του-.

Η Μάρω, γεμάτη ανιδιοτέλεια και αγάπη, όπως πάντα, με προετοίμασε κατάλληλα και από δασκάλα μετουσιώθηκε σε φίλη. Η συμβολή της Ζαχαρούλας ήταν κι αυτή καθοριστική, την κατάλληλη μάλιστα στιγμή.

Ο Προδρομάκος μου έδωσε τρομερό θάρρος στην ηχογράφηση. Αν δεν ήταν δίπλα μου, απλά δεν θα είχα αντεπεξέλθει στην τόσο αγχωτική διαδικασία. Η Γιάννα ήταν και είναι πάντα εδώ για μένα. Σ' αυτήν οφείλεται και ο τίτλος του τραγουδιού -δεν τη λένε τυχαία "η νονά"-. Τέλος, η οικογένειά μου στην αρχή είχε αμφιβολίες...

Όμως πείσμωσα και κατάφερα τελικά την πείσω μόλις το τραγούδι άρχισε ν' αποκτά μορφή. Τους (σας) ευχαριστώ όλους