19 Μαρ 2017

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου .Συγχαρητήριο μήνυμα

Με την ευκαιρία της κατάκτησης της 1ης θέσης στον περιφερειακό διαγωνισμο ρομποτικής και την πρόκριση στους πανελλήνιους αγώνες ρομποτικής, όπου εκει η ομάδα μας "Πυθαγόρας" ,κατέκτησε το 1ο ειδικό βραβείο καλύτερης μηχανικης κατασκευής πανελλήνιου διαγωνισμού ρομποτικής, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τους μαθητές μας, οι οποίοι μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους!! Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους τους μαθητές του σχολείου!!!
Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο κο Παναγιώτου αλλα και την διευθύντρια του σχολείου μας κα Γεωργουλοπούλου, που μας ζήτησαν να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε το μάθημα της ρομποτικής, στο σχολείο μας για να έχουν οι μαθητές την ευκαιρία να μαθαίνουν και να ζουν τέτοιες μοναδικές εμπειρίες!! Φυσικά, καταλυτική ήταν και η συμβολή του καθηγητή πληροφορικής κου Νιτοδά ώστε να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα! 

Είμαστε δε βέβαιοι, οτι αυτό είναι μόνο η αρχή και οτι στις επόμενες χρονιές θα ζήσουμε κι άλλες πολλές διακρίσεις για το σχολείο μας! Η ΟΜΑΔΑ 

Δάσκαλος - συντονιστής : Παναγιώτου Αντώνης 

Καθηγητής πληροφορικής : Νιτοδάς Γεώργιος 

Μαθητές: 

Αθανασάκη Εύα, 

Βακεντής Ανδρόνικος, 

Γεροντής Γιώργος, 

Ευστρατίου Δημήτρης, 

Κωνσταντινίδης Δημήτρης, 

Παναγιώτου Ισάσονας Με ιδιαίτερη χαρά εκ του Δ.Σ. 

Διονυσίου Γεώργιος 

Πρόεδρος