22 Μαρ 2017

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας απέστειλε ο Σύλλογος Πολυτεκνων Σάμου για την " Σαμιακή Τηλεόραση"

Επιστολή  προς τον Πρωθυπουργό της χώρας απέστειλε ο Σύλλογος Πολυτεκνων Σάμου για την διακοπή της επίγειας μετάδοσης της Σαμιακής Τηλεόρασης.Η επιστολή αναφέρει :
κ. Πρωθυπουργέ Ενημερωθήκαμε με σχετικά ότι το νησί μας δεν θα έχει πλέον ¨ τοπική τηλεοπτική εικόνα ¨ διότι η εταιρεία που έχει την αποκλειστικότητα της ψηφιακής μετάδοσης (Digea) και η οποία, παρά τα κατά καιρούς προβλήματα κάλυψης ολόκληρων περιοχών της εμβέλειάς μας ή τα προβλήματα έως και την απώλεια σήματος,
με τις πρώτες ενδείξεις καταιγίδας, ζητάει υπέρογκη μηνιαία συνδρομή, στην οποία σαν τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ενός παραμεθόριου νησιού, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

¨ΜΑΥΡΟ¨ λοιπόν στη Σάμο δηλαδή ¨ΜΑΥΡΟ¨ στην ενημέρωση για τα τοπικά και μη τεκταινόμενα, ¨ΜΑΥΡΟ¨ στις ψυχές των περήφανων γηρατειών και των τιμημένων νιάτων που οι μεν περίμεναν να ενημερωθούν και οι δε περίμεναν να δουν τις επιτυχίες τους, τη ζωή τους, το γείτονά τους στις ειδήσεις ή σε πάσης φύσεως ρεπορτάζ. Θα μάθουν στα 75 , 80 ,85 , 90 έτη τους το WEB TV για να δουν τις τοπικές ειδήσεις ή τα γενόμενα στη νήσο;

Δεν θα γκρινιάξουμε ούτε θα ασκήσουμε περαιτέρω κριτική απλά θα παρακαλέσουμε να βρεθεί λύση ώστε η τηλεόραση του παραμεθόριου νησιού μας να ξαναρχίσει να λειτουργεί επιτελώντας και ΕΘΝΙΚΟ αλλά και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ έργο.

Τέλος ενημερώνουμε εσάς αλλά και όλους τους Σαμιώτες ότι ο σύλλογός μας συμπαραστέκεται στην ΣΑΜΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και αν απαιτηθεί θα γαντζωθεί επί των καγκέλων όπως πραγματοποιήθηκε προ τριετίας περίπου για την ΕΡΤ την οποία άπαντες υποχρεωτικά πληρώνουν αλλά και δεν παρακολουθούν.