11 Μαρ 2017

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου:Δεν ενδίδουμε στους εκβιασμούς, δεν μας φοβίζουν οι απειλές

Στήριξη στο πρόσωπο του βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη εκφράζει  η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου .'Oπως αναφερει σε ανακοίνωση της  ,ο Βουλευτής Σάμου δέχθηκε τις τελευταίες ήμερες αήθη προσωπική επίθεση, συνοδευόμενη από εκβιασμό και απειλές. Αναλυτικά η ανακοίνωση :"Εκφράζουμε αμέριστη συμπαράσταση και στηρίζουμε τον Δημήτρη Σεβαστάκη, που δέχεται ξανά αυτές τις
ημέρες μια αήθη προσωπική επίθεση, συνοδευόμενη από εκβιασμό και απειλές.
Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει για την προώθηση των θεμάτων που αποσχολούν τον νομό, προσπάθεια που αποδίδει σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. 

Η κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και του βουλευτή, ακόμη και αν είναι σκληρή ή άδικη, είναι απολύτως θεμιτή και αποτελεί βασικό στοιχείο της δημοκρατίας. Η απειλες, οι εκβιασμοί και η αποδόμηση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας ενός ανθρώπου, συνιστούν χυδαία, ανήθικη πρακτική, κινούνται έξω από το πλαίσιο των δημοκρατικών κανόνων. Το γεγονός, ότι αυτό ακριβώς το κλίμα επέλεξε ως ιδανικό για να παρέμβει η ναζιστική συμμορία της Χ. Α., ας μας προβληματίσει όλους.

Δεν αποφεύγουμε τον διάλογο, δεν ενδίδουμε στους εκβιασμούς, δεν μας φοβίζουν οι απειλές". 

Ν. Ε. Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ