24 Απρ 2017

Ενημέρωση απο το Εθελοντικό Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου " Ευαγγελία Καραγεωργίου "

Η αλληλεγγύη δεν κοστίζει πολύ . Κι αν θέλουμε σε όλα να βλέπουμε μια ανταπόδοση, όσοι ανοίγουν τα χέρια (δηλαδή τις καρδιές) και προσφέρουν, παίρνουν πίσω ένα φούσκωμα στο στήθος που σίγουρα αξίζει περισσότερα ευρώ από αυτά που έδωσαν. Κατανοούμε πως οι καιροί είναι δυσβάσταχτοι για πολλούς συμπολίτες μας , όμως για ακόμα περισσότερους είναι τραγική.
Εδώ και μερικούς μήνες , θα έχετε παρατηρήσει αυτόν τον ερανικό κουμπαρά στα φαρμακεία στην πόλη της Σάμου , στο Κοκκάρι και στο Καρλόβασι . Με την δική σας ελάχιστη οικονομική συμβολή , οι πάσχοντες ασθενείς μας από χρόνια νοσήματα (οι οποίοι αυξάνονται ιδιαιτέρως μετά και τις πρόσφατες περικοπές ΕΚΑΣ, κύριων συντάξεων και επικουρικών ), σε περίπτωση που εμείς δεν διαθέτουμε τα συγκεκριμένα φάρμακα τους , θα μπορούν να εκτελούν τις συνταγές τους χωρίς καμία επιβάρυνση , δηλαδή χωρίς να πληρώνουν την συμμετοχή τους αφού αυτή θα καλύπτεται από το ποσόν της χρηματικής δωρεάς σας η οποία θα παραμένει στον κουμπαρά . 
Επιθυμούμε κι ευχόμαστε το αγκάλιασμα αυτής της προσπάθειας μας να γίνει πιο ζεστό επειδή οι ανάγκες είναι μεγάλες κι επειδή θέλουμε να βλέπουμε περισσότερα χαμογελαστά πρόσωπα μετά την αναχώρηση τους από το φαρμακείο μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε προσφορά σας . Ευχαριστούμε επίσης θερμά όσους φαρμακοποιούς συνεργάζονται μαζί μας στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης , της αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης. 

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ

Οι εθελοντές