21 Μαΐ 2017

Συλλήψεις αλλοδαπών στη Σάμο για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και για αντίσταση

Συνελήφθη χθες (20-05-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, ένας 28χρονος υπήκοος Αλγερίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγραφών, καθώς και για το αδίκημα της αντίστασης. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 28χρονου, τέσσερα (4) ταξιδιωτικά έγγραφα, διαφόρων αρχών, τα οποία όπως ακολούθως διακριβώθηκε ήταν πλαστά. Ο 28χρονος, αρνήθηκε επίσης, να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών και τους απώθησε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα, κατασχέθηκαν. 
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Συνελήφθη, σήμερα (21-05-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς της ΟΠ.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 41χρονος υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου. 
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 41χρονου μία άδεια διαμονής Βελγικών Αρχών, που όπως ακολούθως διακριβώθηκε ήταν πλαστή. 
Η άδεια διαμονής κατασχέθηκε. 
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.