7 Ιουν 2017

Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του 11χρονου από το Καρλόβασι

Ομαλά μέχρι σήμερα εξελίσσεται η υγεία του 11χρονου παιδιού από το Καρλόβασι ,το οποίο υπέστη σοβαρό τραυματισμό πριν λίγες μέρες κατά την διάρκεια σύγκρουσης του με μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός. Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο το παιδάκι εξερχόμενο με ποδήλατο από παράδρομο δεν έλεγξε την κυκλοφορία,
με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μηχανάκι, του οποίου ο οδηγός σύμφωνα με τον γονέα του παιδιού άρχισε να βρίζει και στην συνέχεια το εγκατέλειψε.

Το τραγικό, όμως, της υπόθεσης είναι ότι το παιδάκι πήρε το ποδήλατο του και κατευθύνθηκε στο σπίτι του λέγοντας στους γονείς του ότι πονάει. Οι ίδιοι στην συνέχεια το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, όπου ο γιατρός που το εξέτασε συνέστησε την μεταφορά στο νοσοκομείο του νησιού μας. «Κανένας συναγερμός δεν σήμανε» και όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο άρθρο μας , μας ανέφερε ο γονέας του παιδιού, «καθώς μεταφέραμε το παιδί μας εμείς οι ίδιοι στο νοσοκομείο, μια και ασθενοφόρο δεν υπήρχε». 

Σε όλο αυτό το σκηνικό μάρτυρες ήταν μικρά παιδιά που εκείνη την ώρα έτυχε να παίζουν στη γειτονιά μαζί με το παιδάκι και διηγήθηκαν το περιστατικό στους γονείς, και οι οποίοι τις επόμενες μέρες θα κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.