20 Ιουν 2017

Στο Καρλόβασι ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Στο Καρλόβασι βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου  κ. Νίκος Κατρακάζος, προκειμένου να παρακολουθήσει την εκτέλεση και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου από τον κόμβο μέχρι και λίγο πιο κάτω από τα φανάρια.
Είναι το δεύτερο έργο που υλοποιεί η Περιφερειακή μας Ενότητα, έπειτα από την ασφαλτόστρωση στο οδικό δίκτυο επι της παραλιακής του Όρμου Καρλοβάσου. 

Το δεύτερο μέρος των εργασιών που θα φτάσει μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα θα ξεκινήσει σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη μας τον Σεπτέμβριο και προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Ο κ. Κατρακάζος ικανοποιημένος από την πορεία και την εκτέλεση των εργασιών μας είπε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν να εκτελούνται εργασίες στο οδικό δίκτυο από το Φουρνίώτικο ρέμα έως και τα φανάρια του Αγίου Νικολάου. 

Παράλληλα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην γέφυρα Καρλοβάσου, η οποία χρήζει γενναίων παρεμβάσεων , ενώ ο κ. Κατρακάζος μας δήλωσε ότι θα παρέμβουν και σε κάποια σημεία επι της παραλιακής λεωφόρου, αν και το οδικό δίκτυο στην εν λόγω περιοχή δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας. Να αναφέρουμε ότι τα έργα εκτελούνται μέσω πιστώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η υλοποίηση τους καταδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του Αντιπεριφερειάρχη για την Δυτική πλευρά του νησιού μας , καθώς προσπάθησε και κατάφερε να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες πιστώσεις.