15 Ιουν 2017

Ξεκίνησαν οι εργασίες επι του οδικού δικτύου στο Καρλόβασι

Ένα σημαντικό έργο για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, την αναβάθμιση της αισθητικής της περιοχής ,αλλά και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ξεκίνησε σήμερα στο Καρλόβασι με τις πρώτες εργασίες να παίρνουν «σάρκα και οστά» από τον κόμβο Καρλοβάσου, με αντικατάσταση του φθαρμένου οδοστρώματος, μέχρι και έξω από την πόλη .

Πρόκειται για ένα έργο που βρισκόταν στον προγραμματισμό της Περιφερειακής μας ενότητας τα τελευταία χρόνια και υπήρχε μάλιστα και η σχετική μελέτη, ωστόσο για την υλοποίησή του προϋπόθεση ήταν η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ και προκειμένου να μην υπάρξουν εργασίες αφού ολοκληρωθεί το έργο. 

Σήμερα συνεργεία ξεκίνησαν τις απαιτούμενες εργασίες, τις οποίες παρακολουθούσε ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Αναστάσιος Καλατζής. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου σημείου και σταδιακά θα ξεκινήσουν τα υπόλοιπα. Στόχος για την Περιφερειακή αρχή και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαου Κατρακάζου, ο οποίος υλοποιεί σήμερα την δέσμευση του στους κατοίκους της περιοχής, είναι η ολοκλήρωση των έργων σε σύντομο χρονικό διάστημα. 


Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες παρακαλούνται, να δείξουν κατανόηση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου που θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή και θα αναβαθμίσει το εν λόγω τμήμα που επι σειρά ετών παρουσιάζει προβλήματα.