18 Ιουν 2017

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το διήμερο Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos» . Τα πιο όμορφα κλασσικά αυτοκίνητα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σάμου . Υπέροχα αυτοκίνητα άλλων δεκαετιών κάλυψαν περίπου 200 χιλιόμετρα με 8 regularity ειδικές διαδρομές .
Το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του δημαρχιακού Μεγάρου έγινε απονομή των βραβείων στα πληρώματα, ενώ συμμετέχοντες στο Ράλλυ, αλλά και πολίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανή τζαζ μουσική από συγκρότημα του Καρλοβάσου και να γευτούν Mojito κοκτειλ και σαμιώτικο κρασί από τον ΕΟΣΣ . 










Ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες του Ράλλυ Αντίκα, αλλά και τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπή κ. Ιωάννη Ιγγλέσης για τη πρωτοβουλία να γίνει το Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos» στο νησί μας . Ανακοινώθηκε δε, ότι το «Tour de Samos» θα επαναληφθεί σε δυο χρόνια .






Τις απονομές στους νικητές και στις νικήτριες των διαδρομών έκαναν ο δήμαρχος ο Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, η πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. ‘Αννυ Ανδρεάδη , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου κ. Κωστας Αμυρσώνης , ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ.Δημήτρης Βογιατζης ,ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ κ.Ιωάννης Σκούτας και ο Λιμενάρχης Σάμου κ.Νικόλαος Κωνσταντέλης.