23 Ιουν 2017

Αύριο η πρώτη απευθείας πτήση της TUS Airways από την Κύπρο στη Σάμο

Η πρώτη απευθείας πτήση της TUS Airways από την Κύπρο στη Σάμο, προσγειώνεται το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 16:30 στο Αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος». Η εγκαθίδρυση μιας τέτοιας απευθείας σύνδεσης αποτέλεσε για τη δημοτική αρχή θέμα προτεραιότητας, καθώς, μέσω της παρουσίας της Σάμου σε τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις στη Μεγαλόνησο
, είχε διαπιστωθεί ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των Κυπρίων παραθεριστών για επίσκεψη στο νησί μας χωρίς την ανάγκη ενδιάμεσης στάσης και την αναπόφευκτη χρονοτριβή και ταλαιπωρία που συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμος Σάμου χαιρετίζει με θέρμη την υλοποίησή της από την TUS Airways και, σε αναγνώριση της σημασίας της για το τουριστικό προϊόν του νησιού μας, διοργανώνει εορταστική εκδήλωση υποδοχής των πρώτων αυτών επισκεπτών από την Κύπρο.

Με τη συνεργασία του Αερολιμενάρχη Σάμου, του Διευθυντή της Fraport Σάμου, την ΕΟΣ Σάμου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Πυθαγορείου και του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνδρομή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα των αφίξεων, ο Δήμος θα υποδεχθεί τους επιβάτες της πτήσης σε μια μικρή, συμβολική γιορτή που θα περιλαμβάνει Σαμιώτικο Κρασί, Σαμιώτικους χορούς και αναμνηστικά δώρα.


Ο Δήμος θα εξακολουθήσει να εργάζεται άοκνα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του νησιού μας και την καθιέρωσή του διεθνώς ως τουριστικού προορισμού υψηλού επιπέδου, μεγάλου ενδιαφέροντος και θερμής φιλοξενίας.