14 Ιουλ 2017

Σοβάδες και πέτρες έπεσαν από το κτίριο του Ξενία

Σοβάδες και πέτρες έπεσαν από το κτίριο του Ξενία , στην οδό Πασχάλη και Φωτιάδου. Μάλιστα, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα , ώρα δηλαδή που η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο είναι αυξημένη. . Εκείνη την ώρα που έπεσαν οι πέτρες και οι σοβάδες ,ήταν σταθμευμένα δυο αυτοκίνητα, ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει και περίπτερο.
Αντιλαμβάνεται κανείς πως μόνο από θαύμα εξαιτίας του συμβάντος δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.


Άξιο λόγου είναι ,ότι ο  διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.Παναγιώτης Κοτρίδης  είχε ζητήσει να μπουν προστατευτικά  κολωνάκια για να μπορούνε να περνάνε τα πυροσβεστικά οχήματα . Παρόλα αυτά , οι οδηγοί   συνέχιζαν να παρκάρουν τα οχήματα τους  μπροστά από τα κολωνάκια κάνοντας χειρότερη την κατάσταση για την υπηρεσία , μέχρι που κάποιοι   ξήλωσαν ορισμένα από αυτά .

Οι οδηγοί και οι περαστικοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται   από το συγκεκριμένο σημείο .Πρόσφατα  υπογράφτηκε  σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του δήμου για την μελέτη που αφορά στην αναβάθμιση του κτιρίου του ΞΕΝΙΑ σε διαδραστικό κέντρο περιβάλλοντος.