29 Ιουλ 2017

Η Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου για την πυρκαγιά στο "Μοσχονήσι"

Η Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στο περιστατικό της πυρκαγιάς το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου στο "Μοσχονήσι"  .Η ανακοίνωση αναφερει τα εξης :"Όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει η στιγμή ...μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τις επευφημίες και τα
χειροκροτήματα βρεθήκαμε στην ταραχή και τον πανικό.
Η ρίψη των βεγγαλικών εντάσσονταν μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το διήμερα Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Χωριό μας.
Η Κοινότητα θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για το ατυχές γεγονός και να ζητήσει συγνώμη από τους περιοίκους ντόπιους και επισκέπτες μας για την τρομακτική κατάσταση που βίωσαν καθώς επίσης και από τις επιχειρήσεις που επλήγησαν.
Σαφώς και δεν ήταν σκοπός το γνωστό αποτέλεσμα και υπάρχει μια ιδιαιτέρως στενάχωρη κατάσταση μιας και κάτι που εξελίσσονταν και ολοκληρονόταν σε κάτι όμορφο κατέληξε σε κάτι πολύ άσχημο.
Οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες έχουν ήδη εκκινηθεί και οι εμπλεκόμενοι δεν είναι φυγόπονοι.
Η Κοινότητα Κοκκαρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Πολιτική Προστασία Δ. Σάμου, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Κοκκαρίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου για την άμεση αντίδρασή τους καθώς και την Ελληνική Αστυνομία για την βοήθεια που παρείχε".