4 Σεπ 2017

Σκουραίικα: Προβλήματα λειψυδρίας και αγροτικής οδοποιίας

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου η «Ανατροπή» επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Σκουραιίκων. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις θέσεις και τις κινήσεις της δημοτικής παράταξης. Έγιναν ερωτήσεις πάνω σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και δόθηκαν οι ανάλογες απαντήσεις από τον επικεφαλής της παράταξης, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, αλλά και από συνεργάτες της παράταξης.

Διεξοδική συζήτηση έγινε πάνω στις προτεραιότητες που βάζει η «Ανατροπή», καθώς και στη σχέση που πρέπει να υπάρχει σχετικά με την ανάπτυξη των μικρών χωριών, συναρτήσει του πρωτογενή τομέα και του τουρισμού.

Ο εκπρόσωπος του χωριού, Κώστας Χατζηχρήστου, επικεντρώθηκε στα δύο βασικά προβλήματα της κοινότητας. Το πρόβλημα της λειψυδρίας και η κακή κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας. Τα ρολόγια ύδρευσης έχουν να μετρηθούν από την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το ζήτημα αυτό συνεπάγεται και δημιουργία προβλήματος κατασπατάλησης νερού, αλλά και μη είσπραξης εσόδων του δήμου. Επιπρόσθετα, για τους αγροτικούς δρόμους που ανήκουν διοικητικά στα Σκουραίικα η αντιμετώπιση του καθαρισμού τους είναι ελλιπής.