11 Μαρ 2018

Δράση του αθλητικού τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης


Το νεοσύστατο (από το 2017) τμήμα πινγκ-πονγκ του συλλόγου μας πραγματοποιεί φέτος μία δυναμική είσοδο, συμμετέχοντας ήδη σε πρωταθλήματα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Ανδρών-Γυναικών (Προκριματικά) που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Παίδων-Κορασίδων (Προκριματικά) στις 24 Φεβρουαρίου στη Χίο.

Οι αθλητές μας ετοιμάζονται για την επόμενη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Προκριματικά) στις 12 Μαΐου στη Χίο.

Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επιτραπέζια αντισφαίριση μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από την προπονήτριά μας καθημερινά την ώρα που ξεκινούν τα μαθήματα (Δε-Τρ-Πε στις 4:00 ή 5:00 ή 6:00 μ.μ., Τε-Πα ώρα 4:00 ή 5:00 μ.μ., Σα-Κυ στις 6:30 μ.μ.) στο μικρό Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καρλοβασίου (είσοδος από τα αριστερά, από περίπτερο).

Τέλος, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε και την ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. όπου γίνεται αναφορά στην ένταξη του συλλόγου μας στη μεγάλη της «οικογένεια».

Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή της ομάδας μας!

Ευχαριστούμε ακόμη την προπονήτριά μας Τρυφωνία Καπετάνου για το ζήλο της και την προσπάθεια να αναδείξει το συγκεκριμένο άθλημα στον τόπο μας.