10 Απρ 2018

Ορκωμοσία κ. Κυπριανού Παπακωνσταντίνου ως Τοπικό Σύμβουλο Κοντακαιίκων

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο, o Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, όρκισε τον κ. Κυπριανό Παπακωνσταντίνου, Τοπικό Σύμβουλο Κοντακαιίκων, παρουσία του αντιπρόεδρου του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού , Μάριου Βασιλείου. Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ο Δήμαρχος Σάμου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ και να καλωσορίσω τον κ. Κυπριανό Παπακωνσταντίνου  σε μία δύσκολη και σημαντική  αποστολή. Το νησί μας χρειάζεται πολλά. Έχουν γίνει αρκετά σοβαρά βήματα για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων.

Ο κ. Κυπριανός που ασχολείται με τον αθλητισμό, έχει τη δυνατότητα,  με την έγκριση του οριζόντιου έργου της αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της Σάμου  που εντάχθηκε  στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου να είναι πάρα πολύ χρήσιμος. Το γήπεδο, στα Κοντακαίικα, θα αντιμετωπιστεί ως έργο πρώτης προτεραιότητας. Ευχόμαστε στο κ. Παπακωνσταντίνου καλή θητεία. Παράλληλα οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Δημητρίου για την έως τα τώρα προσφορά του. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Μάριο Βασιλείου που προερχόμενος από την περιοχή δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτήν.»
Ο κ. Κυπριανός από πλευράς του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, Μιχάλη Αγγελόπουλο, εξέφρασε τη χαρά του που αποτελεί μέλος της παρούσας Δημοτικής Αρχής και τόνισε την σημαντική βοήθεια του Δήμου και του Νομικού Προσώπου ΔΟΠΠΟΝΑΣ, για την αδειοδότηση του γηπέδου Κοντακαιίκων.