27 Δεκ 2018

Ο Αξονικός Τομογράφος είναι γεγονός για το Νοσοκομείο Ικαρίας


Με δύο πολύ καλές εξελίξεις «κλείνει» η φετινή χρονιά, για το χώρο της υγείας στο νομό Σάμου και ειδικότερα για την Ικαρία και το Νοσοκομείο της.

Συγκεκριμένα:

α) Στις 21/12 ανακοινώθηκε από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, η διακήρυξη συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Διαμόρφωση τμήματος υπάρχοντος ισογείου Πτέρυγας «ΤΣΙΜΠΙΔΗ» στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ, για τη δημιουργία νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού», εκτιμώμενης αξίας 59.000,00 Ευρώ, πλέον 14.160,00 Ευρώ για Φ.Π.Α. (24%). Αντικείμενο του έργου είναι η αναδιαρρύθμιση και πλήρης διαμόρφωση των χώρων τμήματος του υπάρχοντος ισογείου της Πτέρυγας «ΤΣΙΜΠΙΔΗ» στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ, συνολικής μικτής επιφάνειας 90 μ2 περίπου, για τη δημιουργία νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου (Μ.Τ.Ν.). Αναλυτικά για την Διακήρυξη εδώ: http://www.2dype.gr/diagonismoi-promhtheies/item/42-111

β) Αναμένουμε εντός των ημερών να φτάσει στην Ικαρία ο σύγχρονος Αξονικός Τομογράφος , ο οποίος θα τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο Ικαρίας και θα λειτουργήσει το αμέσως προσεχές διάστημα!

Με σύστημα, δουλειά και τη συνεργασία όλων όσοι πίστεψαν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε δύο βασικά αιτήματα χρόνων της Ικαριακής κοινωνίας επιτέλους υλοποιούνται! Δύο έργα πνοής που αναμένεται να αναβαθμίσουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ικαρίας αλλά και ολόκληρου του νομού Σάμου ολοκληρώνονται.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Από το γραφείο του Βουλευτή