24 Απρ 2019

«Δρόμοι Αντίστασης στο Καρλόβασι»

«Δρόμοι Αντίστασης στο Καρλόβασι» ! Γιατί περισσεύουν τα προβλήματα και τα χτυπήματα στια στοιχειώδη λαϊκά δικαιώματα δυνάμωσαν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης του.

«Δρόμοι Αντίστασης στο Καρλόβασι»! Γιατί ξαναζούμε την παρέλαση των πολιτευτών του συστήματος που δηλώνουν πως «νοιάζονται για τον τόπο» και θέλουν να ξεχάσουμε ότι εκφράζουν και υπηρετούν στο τοπικό επίπεδο τις πολιτικές που ρήμαξαν τη ζωή του λαού.

«Δρόμοι Αντίστασης στο Καρλόβασι»! Γιατί βοά η ανάγκη να οργανωθεί και να παλέψει ο λαός κόντρα στις αυταπάτες για τη «σωστή ψήφο» που αρκεί τάχα για να του λύσει τα προβλήματα και να βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική.

«Δρόμοι Αντίστασης στο Καρλόβασι»! Αυτή είναι η ονομασία του συνδυασμού που θα παρέμβει στις εκλογές της 26 Μάη για την ανάδειξη Τοπικού Συμβουλίου στο Καρλόβασι όπως αποφασίστηκε στην ανοιχτή σύσκεψη που έγινε στις 20 Απρίλη.

Η παρέμβαση του συνδυασμού έχει στόχο την ανάδειξη του πολιτικού και ταξικού χαραχτήρα των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Καρλοβάσου, ενάντια στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού αλλά και υποταγής στην οποία επιδίδονται οι κυρίαρχες δυνάμεις και οι πολιτευτές του συστήματος. Αλλά και κόντρα στη λογική της ανάθεσης και της παραίτησης που καλλιεργείται από δεξιά και «αριστερά».

Σε αυτή τη βάση οι «Δρόμοι Αντίστασης» επιδιώκουν την ενεργοποίηση και τη συσπείρωση λαού και νεολαίας για να ανοίξει ο δρόμος της αντίστασης και της διεκδίκησης που είναι ο μοναδικός για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των λαϊκών συμφερόντων. Αυτό είναι και το κύριο στοιχείο του πλαισίου πάλης και παρέμβασης όπως αυτό διαμορφώθηκε στη σύσκεψη. Με αυτό το στόχο ο συνδυασμός θα παλέψει και εκλογικά , με αυτό το στόχο απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης και στήριξης του!

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η εκλογική διακήρυξη και οι υποψήφιοι του συνδυασμού.