28 Ιουν 2019

Ιωάννα Καραγιάννη: Τι απαντά στους υβριστές της

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε απελπισμένους υβριστές, μεταμφιεσμένους προεκλογικά σε κατ’ επίφαση ενεργούς πολίτες, φαινόμενα έκφρασης χυδαίων υποκινούμενων υβριστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από
συγκεκριμένους κύκλους της κοινωνίας που όλα αυτά τα χρόνια αναμειγνύονται σε ίντριγκες.
Τα σχόλια αυτά προσπαθούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψη μου, να υποβαθμίσουν την υποψηφιότητά μου, το επάγγελμα μου, την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς ακόμα και την γυναικεία μου φύση.
Θέλω να απευθυνθώ σε όλες και όλους εσάς που βρίσκεστε δίπλα μου ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους με ΗΘΟΣ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
Οι θέσεις και το πρόγραμμα μου δε θα παρεκκλίνουν στο ελάχιστο από τα πιστεύω που ο νεανικός ιδεαλισμός, η πολυπλοκότητα των προβλημάτων και η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου, μου επιβάλλουν.
Κλήθηκα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμμετέχω σε αυτήν την εκλογική διαδικασία ως μια από τις νεότερες ηλικιακά υποψήφιες ανά την επικράτεια με στόχο την ισχυρή ανάπτυξη του τόπου μου. Καμία αήθης προσωπική επίθεση η οποία προσβάλλει εμένα και κατά συνέπεια τον πρόεδρο ούσα επιλογή του, προερχόμενη είτε εσωκομματικά είτε από άλλα κόμματα δεν θα μας αποπροσανατολίσει από τον κοινό μας σκοπό.
Με την ενεργητικότητα που με χαρακτηρίζει διανύοντας την πιο παραγωγική δεκαετία της ζωής μου, οργανωμένο πρόγραμμα, συνέπεια λόγου, αποφεύγοντας τις ατέρμονες υποσχέσεις που θυμίζουν παλαιοκομματικές συμπεριφορές και προπάντων παραμένοντας ανοιχτή στον διάλογο μαζί σας, και έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της κοινωνίας είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.
Ενωμένοι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια πιο φωτεινή εποχή για τον Νομό μας.
Ιωάννα Καραγιάννη,
Επιχειρηματίας,
Υποψήφια Βουλευτής Νομού Σάμου