14 Αυγ 2019

Ο παγκόσμιος τουριστικός Κολοσσός Apollo βράβευσε τα ξενοδοχεία στη Σάμο

Οι Σκανδιναβοί τουρίστες προτιμούν κάθε χρόνο το νησί μας για την ασφάλεια και την φιλοξενία που τους αποπνέει η περιοχή αλλά και για τα οικονομικά πακέτα διακοπών.

Σε μία σεμνή τελετή ο παγκόσμιος τουριστικός Κολοσσός Apollo βράβευσε τα ξενοδοχεία που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους Σκανδιναβούς Τουρίστες που επισκέφθηκαν τη Σάμο κατά το 2018.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου,με τη παρουσίαση της πορείας του σκανδιναβικού tour operator Apollo, ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου που συνεργάζονται με το Apollo.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον κ. Δημήτρη Κασμιρλή, ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου Rhenia Tours δίνοντας το λόγο στην εμπορική διευθύντρια του Apollo κ. Hornewall.
Η κ. Hornewall παρουσίασε τις μελλοντικές προοπτικές του όσα αφορά τη χώρα μας και επικεντρώθηκε και στην πορεία του Apollo στη Σάμο
Οι Σκανδιναβοί τουρίστες βαθμολόγησαν με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τα ξενοδοχεία της Σάμου, αφού ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες τους. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι Σκανδιναβοί τουρίστες προτιμούν κάθε χρόνο το νησί μας για την ασφάλεια και την φιλοξενία που τους αποπνέει η περιοχή αλλά και για τα οικονομικά πακέτα διακοπών.
Οι βραβεύσεις ξενοδοχείων στη Σάμο για τις κατηγορίες 2, 3, 3+, 4 αστέρων.
Κατηγορία 2**
Χρυσό το Polyxeni Hotel
Ασημένιο τo Hotell Angela Beach,
Χάλκινο το Aeolis Hotel
Χάλκινο το katerina Hotel
Κατηγορία 3***
Χρυσό  Olympia Village
Ασημένιο Agrilionas
Χάλκινο το Anthemis Hotel
Κατηγορία 3***+
Χρυσό το Archangelos Village
Ασημένιο το Kouros 
Χάλκινο το Glicorisa
Κατηγορία 4****
Χρυσό το Arion Hotel
Ασημένιο το Samaina Inn