1 Αυγ 2019

Ο Μάνος Βαλής εξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Σάμου

Την Τετάρτη 24/7/2019 στις 6μ.μ. στο Ξενοδοχείο Αιολίς πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Σάμου.

Καλεσμένη μας η Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κα Αγνή Χριστίδου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο έθεσε το ερώτημα

α)για την Συνδρομή των Ξενοδοχείων της Σάμου προς το ΞΕΕ, καθώς δεν έκαναν δεκτό το αίτημα μας για έκπτωση 50% για το 2018, αιτιολογούμενοι την αύξηση αφίξεων που είχαμε, και μας υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν με την Καμπάνια της διαδικτυακής πλατφόρμας Marketing Greece.

β)Για την πολιτική του ΞΕΕ υπογράφοντας μνημόνια και συνεργασίες με τους οργανισμούς οι οποίοι έχουν ασκήσει διώξει σε όλα τα ξενοδοχεία και δεν έχει βοηθήσει καθόλου την Σάμο στο βαρύ πλήγμα που έχει δεχτεί από το μεταναστευτικό.

Μετά τις εκλογές και την συνεδρίαση του νέου ΔΣ σε σώμα εκλέγονται
Βαλής Εμμ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βασιλείου Ηλίας ΜΕΛΟΣ
Κυριαζής Κων/νος ΜΕΛΟΣ
Σταύρου Αικατερίνη ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χατζηανδρέου Στυλιανός ΤΑΜΙΑΣ
Χατζηδημητρίου Γεώργιος Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τζιβανάκης Πλούταρχος ΜΕΛΟΣΜε την ανάληψη καθηκόντων το νέο ΔΣ θα προβεί σε ενέργειες που θα αποφέρουν οφέλη στα μέλη της Ένωσης.
Την μετεγκατάσταση, τον εξοπλισμό και την αναβάθμιση του Γραφείου της Ένωσης.
Να διαπραγματευθεί μόνο για τα μέλη της Ένωσης την μηδενική συνδρομή για το 2018 προς το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, καθώς σηκώνουμε το μεγαλύτερο κομμάτι του μεταναστευτικού.
Να διαπραγματευτεί μόνο για τα μέλη της Ένωσης με τους οργανισμούς Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων.
Να προσλάβει Δικηγόρο όπου θα μπορούν να συμβουλεύονται τα μέλη .
Συνάντηση με τους νέους Δημάρχους Σάμου για την χάραξη κοινών δράσεων.Τέλος ζητούμε από όλους τους Ξενοδόχους να πλαισιώσουν και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας.