10 Ιαν 2017

Λαϊκή Συσπείρωση .Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και αντιδημοκρατική την ενέργεια τοποθέτησης καμερών παρακολούθησης μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο

Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και αντιδημοκρατική την ενέργεια τοποθέτησης καμερών παρακολούθησης μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο.

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε κάθε ηλεκτρονικό ή άλλο σύστημα παρακολούθησης, ανεξάρτητα αν αυτό είναι κρυφό ή φανερό.

Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή οφείλουν να ξηλώσουν αμέσως το σύστημα καμερών παρακολούθησης και να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτή την ενέργεια.
Η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και η ασφάλεια του χώρου δεν αντιμετωπίζονται με ηλεκτρονικούς «χαφιέδες» και με τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Ο δήμος Σάμου έχει ανάγκη από προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού με μόνιμη απασχόληση και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού και επαρκείς πόρους αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό για να καλύπτει όλες τις υπηρεσίες και παροχές προς τους άγρια φορολογούμενους δημότες.


ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Κώστας Τζίχας, Δημήτρης Μαυρατζώτης, Θεανώ Σαρρηγεωργίου