4 Απρ 2017

Κήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Ασύλου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει 48ωρη Πανελλαδική Απεργία για τους συμβασιούχους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, μετά από τη σχετική ομόφωνη Απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης (21-3-2017), με αιτήματα:
· την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, που παραμένουν απλήρωτοι επί τέσσερις συνεχόμενους μήνες και · καμία περαιτέρω καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας τους.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα επιχείρημα, που να μπορεί να γίνει αποδεκτό για μην πληρώνονται «στην ώρα» τους οι εργαζόμενοι. 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου από όλα τα Τμήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου, τα Περιφερειακά Γραφεία Ασύλου και τα Αυτοτελή Κλιμάκια Ασύλου όλης της χώρας, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση και σε όλες τις μαζικές τους διαδικασίες.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία, με μισθό και δικαιώματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες, καθώς και τον αγώνα για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στους πρόσφυγες.