29 Απρ 2017

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου λόγω της αναγγελίας του θανάτου του Ευάγγελου Χατζημιχάλη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου, σε ένδειξη πένθους και απόδοσης ελάχιστου φόρου τιμής, για την επί σειρά ετών προσφορά του στην τοπική Κοινότητα Βαθέος, όπου διετέλεσε πρόεδρος της και στο πρώην Δήμο Βαθέος, όπου διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συνδέσμου ΟΤΑ Βαθέος Πυθαγορείου,συνεδρίασε σήμερα και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα.

Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εκλεκτού μας συμπολίτη Ευάγγελου Χατζημιχάλη. 

Ενός εκλεκτού μέλους της τοπικής κοινωνίας μας και ενός εξαίρετου ανθρώπου που υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ως Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Ο Ευάγγελος Χατζημιχάλης πορεύτηκε με εντιμότητα στον επαγγελματικό του βίο και στον στίβο της Αυτοδιοίκησης και διακρίθηκε για την εργατικότητά του.
Κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, ενώ υποστήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο του τόπου του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου, εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη του, για τον θάνατό του αποφασίζει την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής και αποφασίζει ομόφωνα 


Να εκφράσει προς την οικογένεια και τους οικείους του μεταστάντος την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια 
Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου στην εξόδιο ακολουθία. 
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και κατά την πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού. 

4. Να κατατεθεί στεφάνι από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου.

5. Να αναγνωσθεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας του και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

6. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.

«Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα της πατρώας γης που θα τον δεχτεί»

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 90/2017


Αφού αναγνώστηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως ακολούθως.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.      

ΤΑ ΜΕΛΗ
                 
              Αμυρσώνης Κων/νος                                      T.Y