8 Ιουν 2017

Ο Βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου

Στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου έφτασε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα ο Τομεάρχης Υγείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Νομού Σάμου – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου, στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης του Τομέα Υγείας της Ν.Δ.
Τον κ. Οικονόμου συνόδευαν οι τομεάρχες κ.κ Κούρταλης και Δεμέστιχας, καθώς και η αναπληρώτρια γραμματέας οργανωτικού Αιγαίου κ. Αδαμοπουλου. Τον Τομεάρχη περίμεναν στο Κέντρο Υγείας ο ΄Διευθυντής του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Γιώργος Υφαντής, ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Αναστάσιος Καλατζής ο πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής κ. Γιώργος Κουτσοδόντης , ο κ. Αναστάσιος Κοζώνης , ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ κ. Νίκος Στεφανής ,ενώ τον κ Οικονόμου συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο πολιτευτής κ. Μάνος Λογοθέτης και η κ. Ιωάννα Καραγιάννη. Επίσης τον Τομεάρχη περίμενε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Διακοσταμάτης ,εργαζόμενοι και ιατροί του ΚΥ Καρλοβάσου. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός διήμερου (8-9 Ιουνίου) οδοιπορικού συναντήσεων και επισκέψεων με τους φορείς της Υγείας στη Σάμο, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο .Στην μικρής διάρκειας συνάντηση του με τους εργαζόμενους και τον διευθυντή του Κ.Υ, κατέγραψε τα προβλήματα του ιδρύματος και ανέπτυξε το πρόγραμμα της ΝΔ για το χώρο της υγείας. «Η Υγεία τόνισε είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία και ως νέα διακυβέρνηση θα δώσουμε βαρύτητα και έμφαση στον χώρο της υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά